INDIVIDUELLE KURSER er tilpassede og tilrettelagte læringsforløb målrettet den enkelte person, der har brug for opkvalificering, rådgivning, coaching eller inspiration.

Målgruppen for de individuelle kurser er bred, så du kan enten være projektmager, iværksætter, fundraiser, omstillingsagent eller kreativ osv.   

De individuelle kurser kan have fokus på ét specifikt emne eller sammensættes med en kombination af flere emner:

  • Karriere- og erhvervsrådgivning - Sparring og rådgivning ift. dine karrieremuligheder og ønsker for et fremtidigt arbejdsliv med udgangspunkt i din egen motivation og passion. 
  • Opstart af egen virksomhed - Sparring og rådgivning ift. at opstarte din egen virksomhed samt udarbejdelse af forretningsplan og markedsanalyser mm.  
  • Opstart af eget projekt - Sparring og rådgivning ift. at designe projekter, indgå samarbejder og ansøge om finansiering (udarbejdelse af fundraising strategi).   
  • Projektledelse og - eksekvering - Sparring og rådgivning ift. at projektlede og eksekvere et konkret projekt, som du allerede arbejder med.

Vi kan coache, rådgive og sparre inden for et bredt fagområde, da vi har mange års praksis- og undervisningserfaring med alt lige fra iværksætteri, projektdesign, projektledelse, fundraising, undervisning, konsulentarbejde og udviklingsprojekter.     

De individuelle forløb kan både være af kortere eller længere varighed, og de tilrettelægges ud fra dine specifikke ønsker og behov. Ønsker du at høre mere om mulighederne for et individuelt forløb, kan du kontakte:

Thorleif E. Jeppesen: thorleif@ffsi.dk (telefon: 2272 3870)

Marco D'Andrea: marco@ffsi.dk (telefon: 2877 5414)